ASICS

ASICS POWERBREAK FF

Pánská sálová obuv

(200790)

Kód: 200790

nehodnoceno 0x

Popis

ASICS POWERBREAK FF

Pánská sálová obuv Asics POWERBREAK FF je stabilizační bota navržená pro dynamické pohyby při útoku i obraně na indoorových kurtech. Překvapí vás svým pokročilým odpružením a strategicky umístěnými prvky pro zvýšení stability. Díky technologii STABITRUSS, která je umístěna v boční stěně, poskytuje tato bota větší stabilitu v oblasti paty i přední části chodidla. Rozšířená konstrukce podrážky navíc nabízí stabilní základ pro sebevědomé dopady. Svršek boty je aktualizován flexibilními a podpůrnými materiály, zatímco TRUSS, který se rozšiřuje až na střední část chodidla, pomáhá zvyšovat oporu. FlyteFoam odpružení udržuje botu lehkou a síťovina zlepšuje prodyšnost. ASICS NC Rubber podrážka pak zlepšuje trakci na vnitřních površích.

  • patní stabilizátor zajišťující fixaci chodidla v botě
  • speciální směs podrážky zvyšuje její přilnavost
  • špičkové odpružení pro komfortní nošení
  • podpůrné a flexibilní materiály svršku

Specifikace

Kód produktu 200790
Kód dodavatele 1071A101-100
Svršek síťovina
Mezipodešev FLYTEFOAM™
Podešev guma, ASICS NC Rubber
Technologie FLYTEFOAM
Barva Bílá, Tmavě modrá

Použité technologie

FLYTEFOAM

Pěna FlyteFoam byla vyvíjena 3 roky a bylo s ní otestováno více než 300 prototypů. Výsledkem je zhruba o 55 % lehčí a o 76 % více tlumenější pěna než jiné EVA materiály. Vlákna v mezipodešvi si ...

Hodnocení

0

0 Hodnocení

Jak vybrat velikost

Výběr správné velikosti je klíčový při nákupu obuvi. Pokud kliknete na velikost, v řádku nad ní se Vám zobrazí přepočet na ostatní velikosti. Není-li přepočet k dispozici, doporučujeme vybírat dle EU velikosti, kterou běžně nosíte. Velikosti se u jednotlivých výrobců mohou lišit. Bohužel neexistuje jednotná velikostní tabulka. Pokud jsou přepočty uvedeny, je možné se řídit i rozměry v CM (MP, JPN), které u této značky udávají DOPORUČENOU DÉLKU CHODIDLA pro danou velikost. Nicméně tento údaj se může lišit model od modelu. Berte v potaz, že samotná stélka může být potom oproti chodidlu delší cca o 0,5 - 1,5 cm v závislosti na daném modelu.

 

Návod na změření chodidla

 

 

ASICS POWERBREAK FF

Cena: 3 599 Kč