Compressport

Compressport FREE BELT PRO

Běžecký opasek

(216717)

Kód: 216717

nehodnoceno 0x

Popis

Compressport FREE BELT PRO

Běžecký opasek Compressport FREE BELT PRO byl vyvinut ve spolupráci s elitními běžci pro běžce jakékoliv výkonnosti, čímž se na jaře roku 2018 odstartovala revoluce v běžeckých batozích, respektive běžeckých pásech. Byla to právě značka Compressport, která přišla s tímto typem produktu na trh!

Jedná se o jednu velkou kapsu, do které se vejde veškeré potřebné vybavení, výživa, tekutiny nebo osobní věci, a to vše díky perfektní elastičnosti bez jakéhokoliv poskakování věcí uvnitř pásu.

V zadní části se nacházejí dvě silikonem potažená gumová oka, které trailoví běžci využijí například pro skládací hole, nebo větší bundu či mikinu. Naproti tomu v přední části jsou již integrované gumičky se zarážedly pro upevnění startovního čísla.

Díky svému ergonomickému designu a strečovému materiálu sedí každému typu postavy a dopřeje vám tak maximální volnosti pohybu při samotném běhu.

Free Belt Pro je skvělým parťákem ať už jdete trénovat pouze s mobilem a klíči, nebo se chystáte na ultra trailový závod!

  • pojme několik ergoflasků, telefon, termoprádlo, nepromokavou bundu a spoustu dalšího
  • dobrá prodyšnost
  • v případě ultramaratonských distancí, se dá skvěle kombinovat s Ultrun S Packem, díky čemuž nejenže poberete více věcí, ale také daleko lépe rozložíte hmotnost všech nezbytností

Specifikace

Kód produktu 216717
Kód dodavatele CU00011B9031
Materiál síťovina, syntetika
Barva Černá, Bílá

Hodnocení

0

0 Hodnocení

Compressport FREE BELT PRO

Cena: 1 200 Kč