Puma

Puma ELIMINATE POWER SQD

Pánská házenkářská obuv

(192672)

Kód: 192672

nehodnoceno 0x

Popis

Puma ELIMINATE POWER SQD

Vylepšete svou hru s pánskými házenkářskými botami Puma ELIMINATE POWER SQD. Mezipodešev NITRO™ SQD poskytuje vynikající odezvu při sprintu nahoru a dolů po kurtu, zatímco podpora střední části chodidla PWRCAGE vás udrží stabilní při rychlých pohybech ve více směrech.

  • inovativní mezipodešev NITRO™ SQD s dvojitou hustotou kombinuje nejlepší odpružení a odraz ve své třídě s podporou všech stran – ideální pro rychlý první krok a výbušný start
  • svršek této boty je vyroben z minimálně 20 % recyklovaných materiálů jako krok k lepší budoucnosti
  • PWRCAGE poskytuje extra podporu střední části chodidla pro stabilitu pohybu ve více směrech
  • adaptivní konstrukce botiček FUSIONFIT poskytuje pohodlné nošení a vynikající uzamčení

Specifikace

Kód produktu 192672
Kód dodavatele 10729401
Svršek síťovina
Mezipodešev NITRO™ SQD
Podešev 95 % guma, 5 % syntetika
Barva Světle modrá, Bílá, Žlutá

Hodnocení

0

0 Hodnocení

Jak vybrat velikost

Výběr správné velikosti je klíčový při nákupu obuvi. Pokud kliknete na velikost, v řádku nad ní se Vám zobrazí přepočet na ostatní velikosti. Není-li přepočet k dispozici, doporučujeme vybírat dle EU velikosti, kterou běžně nosíte. Velikosti se u jednotlivých výrobců mohou lišit. Bohužel neexistuje jednotná velikostní tabulka. Pokud jsou přepočty uvedeny, je možné se řídit i rozměry v CM (MP, JPN), které u této značky udávají DOPORUČENOU DÉLKU CHODIDLA pro danou velikost. Nicméně tento údaj se může lišit model od modelu. Berte v potaz, že samotná stélka může být potom oproti chodidlu delší cca o 0,5 - 1,5 cm v závislosti na daném modelu.

 

Návod na změření chodidla

 

 

Puma ELIMINATE POWER SQD

Cena: 2 799 Kč