Under Armour

Under Armour SLIPSPEED TRAINER

Unisex tréninkové boty

(206057)

Kód: 206057

nehodnoceno 0x

Popis

Under Armour SLIPSPEED TRAINER

Unisex tréninkové boty Under Armour SLIPSPEED TRAINER díky speciálně navrženému svršku poskytují skvělou prodyšnost. Díky přizpůsobitelné patě umožňují téměř okamžitý přechod z tréninku do procesu regenerace. Boty poskytují bezkonkurenční pohodlí - kontakt se zemí a trakce, to vše bez vrzání. Svršek je prodyšný z vyztuženého podpůrného materiálu s navrženým odvětráváním. Boty mají vnitřní pěnové polstrování od paty po špičku s technologií Iso-Chill, která je příjemná na dotek.

  • prodyšné
  • BOA Fit System: Personalizované přizpůsobení
  • lze prát v pračce

Specifikace

Kód produktu 206057
Kód dodavatele 3027049-125
Svršek 86 % syntetika, 14 % textil
Podešev guma
Technologie ISO-CHILL
Barva Bílá

Použité technologie

ISO-CHILL

Díky technologii ISO-CHILL se bude cítit svěží i v parných letních dnech. Použitá vlákna rozptylují teplo, odvádí ho od těla a vytváří tak chladivý efekt. Zároveň je materiál mimořádně příjemný na ...

Hodnocení

0

0 Hodnocení

Jak vybrat velikost

Výběr správné velikosti je klíčový při nákupu obuvi. Pokud kliknete na velikost, v řádku nad ní se Vám zobrazí přepočet na ostatní velikosti. Není-li přepočet k dispozici, doporučujeme vybírat dle EU velikosti, kterou běžně nosíte. Velikosti se u jednotlivých výrobců mohou lišit. Bohužel neexistuje jednotná velikostní tabulka. Pokud jsou přepočty uvedeny, je možné se řídit i rozměry v CM (MP, JPN), které u této značky udávají DOPORUČENOU DÉLKU CHODIDLA pro danou velikost. Nicméně tento údaj se může lišit model od modelu. Berte v potaz, že samotná stélka může být potom oproti chodidlu delší cca o 0,5 - 1,5 cm v závislosti na daném modelu. Především u sportovních bot Under Armour doporučujeme vybírat zhruba o půl čísla větší velikost než běžně nosíte.

 

Návod na změření chodidla

 

 

Under Armour SLIPSPEED TRAINER

Cena: 2 799 Kč